Klantverhalen

Klantverhaal VBV Advocaten

VBV Advocaten biedt ijzersterke juridische rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en algemeen civiel recht. De geboden kwaliteit in combinatie met de persoonlijke betrokkenheid van de advocaat voor de cliënt en zijn zaak, zorgt ervoor dat zowel een ondernemer als een particulier met een gerust hart zijn zaak in handen van dit advocatenkantoor kan leggen. We spraken Angelique Verweij over de samenwerking tussen VBV Advocatenen de ICT dienstverlener Vokus. 

Waarom IT uitbesteden?

Wij vinden dat je de dingen moet doen waar je goed in bent en al het andere beter kan uitbesteden aan mensen die daar wel goed in zijn. In onze dienstverlening is het gebruik van een computer noodzakelijk, waardoor een goede en stabiele IT-leverancier noodzakelijk is. Over onze vorige IT-partner waren wij niet tevreden, waarna wij rond zijn gaan kijken naar een nieuwe partner. Wij hebben Vokus in het verleden geholpen met het opstellen van juridische documenten, waardoor de eerste klik met Vokus er al was. Om deze reden hebben wij toen Vokus benaderd om te kijken of zij ons verder konden helpen. Wij zijn geen groot kantoor en vinden persoonlijk contact met onze cliënten ontzettend belangrijk. Dit zoeken wij daarom ook bij onze IT leverancier. Ik wil geen nummer zijn bij een organisatie waar niemand ons kent, maar juist een band hebben met de leverancier. Als iemand weet wat er speelt en ons kent is dit de juiste basis voor een goede samenwerking. Het persoonlijke en de korte lijntjes zijn voor ons  van extra waarde in een samenwerking.

Waar moet een IT leverancier aan voldoen?

Een goede IT-leverancier is een partner waar korte lijntjes mee gehouden kunnen worden en die persoonlijk betrokken is bij zijn klanten. Wij werken met vertrouwelijke gegevens, waardoor het van groot belang is dat je je IT-partner kan vertrouwen en dat je er zeker van bent dat het goed komt als je een probleem hebt. Dit is wat we noemen een vertrouwensrelatie. Snelle service is voor ons ook erg belangrijk. Een goede IT-leverancier moet in staat zijn om snel te reageren en problemen op te lossen voordat ze uit de hand lopen.

Daarnaast vinden wij het fijn als een IT-leverancier informeel is. Wij willen niet met een afstandelijke leverancier te maken hebben, maar met iemand die toegankelijk is en die ons op ons gemak stelt. Dit helpt om een vertrouwensrelatie op te bouwen en om een goede werkrelatie te onderhouden.

Wat heeft Vokus voor VBV gedaan?

Vokus heeft allereerst nieuwe netwerkapparatuur geleverd en deze ingeregeld. Wij zijn van een fysieke server overgaan naar het volledig in de Cloud werken. ‘Met deze nieuwe apparatuur en inrichting hebben we de prestaties en betrouwbaarheid van onze systemen vergroot, waardoor we onze werkzaamheden efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren’.

‘Met deze nieuwe apparatuur en inrichting hebben we de prestaties en betrouwbaarheid van onze systemen vergroot, waardoor we onze werkzaamheden efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren’

Daarnaast is VOKUS-BUSINESS geïmplementeerd, wat ons in staat stelt om onze IT-omgeving efficiënter te beheren en om snel te reageren op eventuele problemen. Dit betekent dat we ons kunnen richten op wat het belangrijkste is: het voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onderdelen die bij VOKUS-BUSINESS geïmplementeerd zijn, zijn onder andere de inrichting van onze Outlook-mail, SharePoint, Antivirus en de back-up.

Met de afgeronde implementatie van het nieuwe netwerk, de nieuwe apparatuur en de overgang naar de cloud, is ons bedrijf klaar voor de toekomst. De inrichting van het netwerk was een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat onze IT-infrastructuur snel, betrouwbaar en schaalbaar is.

Wat heeft het voor VBV opgeleverd?

Dankzij de nieuwe omgeving kunnen onze medewerkers op iedere locatie die zij willen veilig werken. Vroeger waren wij afhankelijk van onze vaste server, maar de nieuwe situatie geeft ons nu veel flexibiliteit. Ook hebben wij nu een stabiele en veilige werkomgeving, waardoor wij ons geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van de data waar we mee werken. Als laatste is het ook fijn om een vast aanspreekpunt te hebben voor al onze vragen en problemen. Vokus staat altijd voor ons klaar om ons te helpen met het onderhouden en beheren van onze cloudomgeving. Dit geeft ons rust en vertrouwen in onze IT-infrastructuur.

Wat vind je van de samenwerking?

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Vokus. Jullie zijn betrokken bij onze organisatie en zijn daarnaast een betrouwbare partner. ‘Als jullie iets beloven komen jullie de afspraken na, waardoor wij een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd’. Daarnaast zijn jullie persoonlijk betrokken en sluiten jullie goed aan bij onze bedrijfscultuur.

‘Als jullie iets beloven komen jullie de afspraken na, waardoor wij een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd’

De werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd waren kwalitatief goed en hebben onze organisatie daadwerkelijk geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat jullie je hebben bewezen als een waardevolle IT-partner.