Vokus

Klantverhalen

Klantverhaal Velten & De With

Velten & De With is een toonaangevende financieel dienstverlener. Zij zorgen met hun Finance Professionals ervoor dat klanten op een passende manier worden geholpen met hun financiële vraagstukken. Velten & De With werkt met haar medewerkers voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland.

Velten&deWith-Vokus

Waarom Vokus?

Velten & De With heeft vanaf de oprichting van de organisatie haar eigen digitale omgeving opgezet. De omgeving was vrij eenvoudig, omdat wij de kennis niet in huis hadden. Het beheer van de omgeving werd gedaan door een bekende, maar die stopte hier na enige tijd mee. In deze periode was Velten & De With sterk aan het groeien en daarom hadden wij behoefte aan een professioneel ingerichte omgeving en bijbehorende ondersteuning. Een betrouwbare en aansluitende digitale omgeving is namelijk noodzakelijk voor de continuïteit van de organisatie. ‘Ik had ergens wel het idee dat we het goed ingeregeld hadden, maar wist dit niet zeker’. De zekerheid van een goed ingerichte omgeving is voor ons noodzakelijk, zodat wij weten dat wij altijd hierop terug kunnen vallen.

Dit was het moment dat wij opzoek zijn gegaan naar een IT-partner die ons hierbij kon gaan ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat een IT-partner aansluit bij onze werkwijze en waarden, zodat we een duurzame relatie op kunnen bouwen. Via mond-op-mondreclame zijn wij bij Vokus terecht gekomen en dit klikte vanaf het begin. Ik heb inhoudelijk niet zoveel verstand van de werkzaamheden die Vokus bij ons uitvoert, maar zij helpen ons goed en snel waardoor er een goede vertrouwensband is gekomen. ‘Voordat Vokus kwam was onze IT-omgeving kwetsbaar, wat schadelijk kon zijn voor de continuïteit van ons bedrijf. Nu weet ik dat het goed zit en kan ik mij met een gerust hart bezighouden met de zaken waar ik goed in ben!’.

Waar moet een IT-leverancier aan voldoen?

Wij vragen van een leverancier snelheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Daarnaast willen wij een vertrouwensrelatie met onze leverancier opbouwen net zoals dat wij met onze klanten doen. De IT-wereld veranderd snel en ik wil dit niet bijhouden, maar kunnen vertrouwen dat onze leverancier dit voor ons doet. Als een leverancier aan deze punten voldoet kan ik mijn IT met een goed gevoel uitbesteden, waardoor er rust en stabiliteit binnen onze organisatie ontstaat. Als je deze punten samenvat kan je dit het beste doen met het woord ‘ontzorgen’.

Wat heeft Vokus bij Velten & De With gedaan?

Vokus heeft voor ons de Office 365 omgeving en bijbehorende beveiliging ingericht, werkplekken ingericht en is bezig met ons om de inrichting van VOKUS BUSINESS voor te bereiden. Met VOKUS BUSINESS wordt de complete digitale werkplek ingericht. Allereerst krijgen wij een aansluitende online omgeving waar wij met collega’s samen in documenten kunnen werken, kunnen mailen met collega’s /externen en via Teams eenvoudig videovergaderingen kunnen opzetten. Daarnaast is de back-up en beveiliging van de omgeving onderdeel van VOKUS BUSINESS, waardoor de complete omgeving wordt verzorgd.

Ook is Vokus bezig met het opzetten van de telefonie (VOKUS-VOICE) en het internet (VOKUS-CONNECT) in ons kantoor. Op deze manier hebben wij alles wat met online werken te maken heeft uitbesteed aan één partij, wat voor ons overzichtelijk en makkelijk is.

Wat heeft de samenwerking met Vokus voor Velten & De With opgeleverd

Continuïteit! Wij bezuinigen niet op apparatuur/IT, waardoor wij nu als organisatie stabiliteit hebben gekregen. Dit kost onder aan de streep wat meer geld, maar dat betaalt zich direct terug. Mocht er toch iets niet goed gaan hebben we een telefoonnummer (aanspreekpunt) waarvan ik weet dat ik die altijd kan bellen en dat het dan opgelost wordt. We hebben met Vokus een betrouwbare IT-partner die aansluit bij onze manier van werken en doen.

Hoe is de samenwerking met Vokus ervaren?

We hebben een hele prettige samenwerking met Vokus! Jullie zijn een toegankelijke en betrouwbare partner voor ons. Alleen al de gedachte dat er altijd een expert met ons mee kan denken en het op gaat lossen geeft veel rust binnen onze organisatie. Voor een gemiddelde ondernemer is de ICT een ‘black box’ en onze vertrouwensrelatie zorgt ervoor dat ik dit zonder zorg uit durf te besteden aan jullie.