VOKUS-HOSTING

MKB webhosting: waarom heb je het nodig?

Voor een website of een e-mail heb je een hosting nodig. Hosting houdt in dat je een stukje ‘ruimte’ huurt op het internet. In dit pakket verzorgen wij de hosting voor jouw doeleinden. Voor hosting betaal je een vast bedrag per maand. In de basis krijg je altijd dezelfde hosting, maar soms verschilt bijvoorbeeld de opslag en kies je voor een ander plan. Bekijk hieronder de mogelijkheden van onze MKB webhosting diensten.

MKB webhosting

De regie in handen

Daar is ‘ie dan, je eigen website! Het is mogelijk dat je met regelmaat een blog wil plaatsen op de site of bedenkt dat je toch andere foto’s wil op de voorpagina. In dit geval krijg jij je eigen inloggegevens en beheer je als het ware jouw eigen content op de site. Vind je het toch wat ingewikkeld, maar wil je wel aanpassingen maken? Dan kijken we graag met je mee of voeren dit voor je uit.

Hoe zit dat, opslag?

Een website in de lucht hangen, kost een stukje ruimte op het internet. Afhankelijk van welk pakket je kiest, krijg je het aantal opslag beschikbaar. De pakketten zijn geheel toegepast aan jouw wens! Stel je hebt alleen een site met wat tekst, dan is de investering laag. Maar plaats je als fotograaf een volledige trouw rapportage met hoge resolutie, dan betaal je meer voor (logischerwijs) meer ruimte op het internet.

veiligheid voorop!

Jouw website is je online visitekaartje, daarmee wil je goed voor de dag komen! En niet dat de bezoeker op een gehackte pagina van jou terecht komt… Bij ons krijg je daarom een sterk beveiligde hosting en houden we de boel goed in de gaten. We werken concreet dus alle updates met de nieuwste versies bij, zo blijft je site altijd up-to-date.

Webshop

Verkoop je producten, dan heb je een webshop module nodig. Bij ons is het mogelijk om dit in het pakket af te nemen. Bij een webshop-module is er een winkelmand met een afrekensysteem waarbij je de verzendkosten naar eigen wens aanpast.

Internet snelheid

irritatiefactortje: trage site

Een trage site uit tijdperk 0, niemand wordt daar gelukkig van. Al helemaal niet als je beseft dat een mens gemiddeld 30 seconden de aandacht erbij houdt… Daarom krijg je bij al onze pakketten dezelfde snelheid. Hoe groot of klein je site ook is, de snelheid wil je ten alle tijden op orde hebben. Lekker vlotjes om je klanten binnen boord te houden met ons MKB webhosting pakket.

Domein

Een eigen domeinnaam is belangrijk, zodat je klanten je altijd makkelijk kunnen vinden. Wij kunnen alle domeinnamen aanbieden en deze voor je instellen.

Snelheid

Een vlotte en snelle website is altijd fijn, het geeft een goed gevoel en voorkomt irritatie. Bij alle pakketten krijg je altijd de zelfde snelheid omdat wij vinden dat je niet moet beperken hierin. Een website klein of groot, de snelheid moet goed zijn.

Website en domein