Over ons

Vokus, uw ICT specialisten

Vokus is in 2022 opgericht door Martijn en Harro. Ze hebben elkaar leren kennen op hun mbo-opleiding, waarna zij beiden hun eigen ICT-bedrijf gestart zijn. Vanuit de overtuiging dat ICT-dienstverlening beter georganiseerd kan worden en dit voor de klant eenvoudiger kan, hebben zij besloten om hun eigen bedrijven samen te voegen. Op deze manier zijn hun krachten gebundeld en kan er voor de klant een nog betere dienstverlening geboden worden. Daarnaast houden Martijn en Harro van ondernemen en hebben op deze manier de mogelijkheid om samen een sterk ICT-bedrijf neer te zetten, namelijk Vokus.

De organisatie Vokus is een ICT-organisatie. Wij bestaan omdat we mensen en organisaties een veilige IT-omgeving willen geven. Het resultaat? Je focust je op wat voor jou belangrijk is!

We richten ons voornamelijk op het klein zakelijk tot het middelgroot mkb. We houden ons hierbij bezig met de zorgen wegnemen van jou als klant op het gebied van ICT-oplossingen. de focus ligt op systeembeheer, werkplekbeheer, security en support

Dit zijn dan ook onze ‘Vokus-waarden’:

Verantwoordelijkheid
Oplossingsgericht/Ondernemerschap
Kwaliteit
Uitdaging
Sociaal

Wij bieden een totaaloplossing met veilige kern-systemen, actief beheer en op-maat support. We zijn dus een proactieve partner voor jou als klant. Het resultaat is een veilige en betrouwbare IT-omgeving. Je werkzaamheden voer je door ICT-ondersteuning van ons dus zorgeloos uit. 

Het Team van ICT specialisten

Martijn Bouw ICT specialisten

Martijn Bouw

Eigenaar & ICT'er
Harro van de Weetering

Harro van de Weetering

Eigenaar & ICT'er

Gerhard Vreemann

Support medewerker

Onze klanten

Adviesbureau-voor-Veiligheid-Handhaving
Jonker & Schut
Velten & de With
VBV Advocaten
Zorggroep Noord-West Veluwe
Van Essen Service en Montage
Poeliersbedrijf Verhoef
StrandHuys Nijkerk
L.P. Petersen
Verenigingsgebouw-Ons-Huis
Magnesium-Forever
Van Diest GWW
Bussie van Beppy
Hoveniersbedrijf-Dennis-Offenberg
Eigenwijzz
Van de Langemheen Deuren en Zonwering
Meerveld-Grond-en-Straatwerk
Mosa

Partners

Microsoft 365
Solcon
KPN
Datto
WEBROOT
LastPass
HIP
Acronis
Ziggo