Quick-Read

Quick-Read: dít is waarom je morgen een VoIP-systeem regelt

In de Quick-Read lees je een hap-snap artikeltje zoals tips, tricks of in dit geval: alles over ‘slimmer bellen’.

Wil jij: een betere gesprekskwaliteit, minder kosten, flexibiliteit en schaalbaarheid? Dan is het tijd om ‘slimmer te bellen’. Ontdek hieronder waarom je als ondernemer winst kan behalen door je te vokussen (😏) op een slim VoIP-systeem! 

Grip op je geld, check!

Met een VoIP -systeem krijg je meer grip op je geld. Met dit systeem kunnen de kosten van telefoongesprekken veel lager zijn dan bij traditionele telefoonsystemen. Je maakt namelijk gebruik van bestaande breedbandverbindingen én hebt geen aparte telefoonlijnen nodig. Kortom: je hebt minder hoge telefoonrekeningen en infrastructuurkosten.

Betere schaalbaarheid en flexibiliteit

Groeien zonder grote wijzigingen en hybride werken: dit klinkt als muziek in de oren én als een must in het jaar 2023. Een VoIP-systeem is namelijk essentieel voor groeiende bedrijven: denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig toevoegen of verwijderen van gebruikers zonder ‘ingrijpende infrastructuurwijzigingen’. Daarnaast maakt het systeem mogelijk dat medewerkers overal telefoongesprekken kunnen voeren met een internetverbinding; zelfs als ze op afstand werken. Handig!

Eindeloze mogelijkheden

Behoefte aan het vergroten van de interne communicatie, productiviteit en samenwerking? Ook dit krijg je voor elkaar met een  een VoIP-systeem. Het biedt verschillende opties die de communicatie en productiviteit van je bedrijf verbeteren. Denk aan:

  • voicemails die in je mail belanden;
  • automatische doorschakeling;
  • gespreksopnames;
  • het invoeren van wachtrijen;
  • intercomfuncties;
  • én integratie met andere; communicatietools zoals chat en videoconferenties.

Helemaal voor elkaar.

VoIP maakt je mensen blij en daarmee jou ook! Ook toe aan een upgrade van jullie zakelijke telecommunicatie? Je bent een belletje van ons verwijderd! 💼📞