Vokus

Werken bij

vacature: ICT medewerker

Niet iedereen verwacht het bij een functie als ICT’er, maar ons werk is behoorlijk gevarieerd! Benieuwd of ‘t iets voor jou is en of je bij team Vokus past? Je leest het in de onderstaande vacature.

Als je bij Vokus als (junior) ICT’er start, begint je werkdag bij ons op kantoor met een goede kop koffie ☕️, Radio 2 door de speakers en zo rond een uur of 07.30 – 08.30 uur (ligt beetje aan je eigen opstartritme en of er geen storingen bij klanten zijn👀).

Je zegt je collega’s (eigenaren Harro en Martijn) van Vokus even gezellig gedag🙌🏽, checkt vervolgens of er spoedjes zijn binnengekomen – via ons Ticketsysteem, de mail of telefoon – verwerkt deze netjes en gaat vervolgens verder met lopende projecten. Of je gaat op pad naar de klant, net wat nodig is. Je krijgt hierin alle vrijheid en we verwachten dan ook een bepaalde verantwoordelijkheid. Maar, Harro en Martijn helpen je uiteraard waar nodig. 1 team, 1 taak!

Wat zijn de lopende projecten?

🖥 Denk aan het overzetten van systemen (mail, telefonie, servers en/of Microsoft 365) naar een cloud-omgeving (op locatie of vanaf ons kantoor).

🔌 Maar je draait je handen ook niet om voor de praktische werkzaamheden zoals: het inregelen van een router in de meterkast, het ophangen van schermen of het repareren van een laptop.

Wat krijg jij?

 • Alle ruimte om je te ontwikkelen binnen een ambitieus en gezellig team;
 • Een uitstekend salaris wat past bij de ervaring die je hebt;
 • Mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie;
 • Samenwerken met leuke klanten en collega’s;
 • Een werkgever die meedenkt met jouw ontwikkeling, zo kan je bijvoorbeeld ICT-trainingen volgen;
 • Gezellige borrels en activiteiten en elke dag regelen wij de lunch (en in de tweede helft van de week willen we nog weleens te vaak bestellen);
 • Een fijne werkplek in een mooi kantoor met weids, groen uitzicht!

Wat neem je mee?

 • Een portie leergierigheid en een actieve houding;
 • Een mooie ICT opleiding is fijn. Heb je een HAVO, VMBO of andere afgeronde MBO opleiding dan gaan we graag met je in gesprek!
 • Zin om je te ontwikkelen; je staat dus open voor trainingen. Een ICT opleiding is niet verplicht maar wel fijn. Hierin gaan we graag over in gesprek;
 • Een goed humeur en een nuchtere instelling. Daarnaast zouden we het ook gezellig vinden af en toe een biertje met je te doen. Maar voel je nergens toe verplicht.

En de werkplek?

In het altijd rustgevende Ermelo met een weids uitzicht over veel groen én de mooie wagens van buurman STIP (leuk voor de autoliefhebbers onder ons). We zitten in het pand Harmonie – een verzamelkantoor met meerdere ondernemers waar je rustig kunt werken maar ook een bakkie met de buren kan doen.

Best gevarieerd en sociaal dus, werken als ICT’er. Iets voor jou? We nemen we je graag mee in onze wereld en doen graag een bakkie om te bespreken of ‘t wat voor je is. Er is van alles mogelijk bij Vokus, als je maar wil 💪🏽.