Vokus

Wat wij doen

Hier zijn wij goed in...

ICT is een breed landschap waarin het voor u als klant allemaal op elkaar lijkt. Vokus ziet zichzelf als uw externe (of interne) systeembeheerder. Wij zijn het aanspreekpunt voor uw ICT en zorgen dat alles werkt of aan elkaar gekoppeld wordt.

In de onderstaande zaken zijn wij goed en verkopen die ook in onze oplossingen, maar het los op maat afnemen is ook mogelijk. Bekijk hieronder wat we doen.

Microsoft 365

In de Microsoft cloud werken brengt vele voordelen met zich mee. Lees meer over dit product en hoe wij dit voor kunnen instellen.

Netwerken

Het netwerk of uw WiFi heeft soms aandacht nodig. Zeker wanneer er veel van uw personeel of klanten erop zit. 

Beveiliging

Uw PC of netwerk heeft beveiliging zonder dit kan iedereen zomaar op uw netwerk terecht komen. 

Systeembeheer

Uw server of apparatuur heeft beheer nodig, denk aan updates en snelheid. Dit kunnen wij voor u regelen.

Apparatuur

Opzoek naar de juiste laptop of printer? Met onze jaren lange ervaring weten we precies welk merk of model u nodig heeft.

Back-up

Uw data kan niet meer op 1 plek blijven staan zelfs niet alleen in de cloud. Vokus biedt de juiste back-up oplossingen voor ICT omgeving.

Detachering

Opzoek naar de juiste IT’er die meedenkt in uw organisatie? Of een partij die projecten in handen neemt en goed laat landen binnen uw bedrijf? Neem contact met Vokus voor de juiste IT’er voor uw organisatie.

IT scan

Uw IT omgeving is misschien verouderd of heeft een update nodig. Laat via Vokus uw IT omgeving scannen op compliance en veiligheid.