Apparatuur

Zakelijke computer of andere apparatuur?

Tegenwoordig hebben we van alles nodig: een nieuwe laptop of desktop, telefoon en natuurlijk een printer. Tussen al het aanbod zie je door de bomen het bos niet meer, waar doe je goed aan? Achteraf blijken veel apparaten vaak een miskoop.

Het toestel wordt bijvoorbeeld trager, krijgt geen updates meer of is toe aan onderhoud. Je weet zelf niet wat te doen en laat het maar gaan. Eindstand? Een trager, slechter en niet lekker werkend apparaat…

Gelukkig hebben wij een breed aanbod van kennis over apparatuur en zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.  Doordat we meerdere systemen en apparatuur van klanten beheren, weten we snel wat goed en minder is.

Advies op maat

Je bent fotograaf en werkt met zware programma’s. Daarom heb je specifieke eisen en wensen. Maar welk apparaat is er dan geschikt voor? Ook hierbij kijken we graag met je mee. Geef ons je wensen door, dan geven wij graag een passend offerte voor een geslaagde aankoop. Een zakelijke computer, laptop of softwareprogramma’s, wij hebben ervaring op ieder vlak.

Geen uitzoekwerk

Misschien wil je überhaupt de rompslomp niet van het uitzoeken en aanschaffen van een apparaat. In dit geval besteed je de aankoop gewoon aan ons uit! Vertel ons waar het apparaat voor mag dienen, dan leveren wij de juiste aankoop.

Optimaal gebruik

Een apparaat aanschaffen is één, maar hoe ga je ermee aan de slag? Vaak is apparatuur namelijk standaard ingesteld, maar is dat helemaal niet geschikt voor bijvoorbeeld jouw eisen en wensen. Wij helpen dan ook graag om het apparaat op de juiste manier in te stellen, zodat het helemaal tot zijn recht komt. Of beter verwoord: dat u het gebruikt zoals het apparaat bedoeld is!

Zakelijke computer