Beveiliging

IT beveiliging: een no-brainer

Security is een no-brainer: wij vinden dit het meest essentiële onderwerp binnen de ICT-branche. Wat het vraagstuk ook is, wij denken ten alle tijden na over de risico’s en gevaren wat het eventueel met zich meebrengt. En natuurlijk zorgen wij ook voor specifieke security oplossingen zoals antivirus of andere beveiligingen.

IT beveiliging

Ijzersterk antivirus

Tegenwoordig kunnen we (bijna) geen werk meer leveren zonder onze digitale krachtpatsers. Daarom is het ook van belang dat apparaten op bijvoorbeeld de (flexibele) werkplek, voorzien worden van een ijzersterk antivirus. Hierdoor beschermen we elk apparaat tegen de gevaren van buiten.

Veilig werken in de cloud

Ideaal, dat werken in de cloud. We werken op afstand feilloos met elkaar samen door deze uitvinding. Daarom is het beveiligen van de cloud minstens zo belangrijk! Vraag dus vooral bij ons om advies voor IT beveiliging op maat en het beschermen van de (Microsoft 365) cloud.

Een steuntje in de rug

Er is nauwelijks nog een organisatie die niet werkt met ICT. We willen dan ook niets liever dat dat medewerkers veilig kunnen werken. Het houden aan de AVG is daarom noodzakelijk: wij ondersteunen en adviseren hier natuurlijk graag bij.