Detachering

ICT detachering: huur IT-werknemers in!

Het liefst willen we allemaal dat de systemen op onze werkplek vlekkeloos verlopen: een krachtig beveiligsysteem, internet wat soepel draait of een goed ingerichte Office 365 omgeving. Alleen niet iedereen heeft de tijd, kennis of capaciteit om dit binnen de organisatie vorm te geven. ICT detachering, ofwel het huren van extern IT-personeel, is dan een uitkomst! Wij bieden een (tijdelijke) inzet waarbij we de IT-werkzaamheden uit handen nemen. Een voorbeeld hiervan is het ondersteunen bij systeembeheer. Daarnaast is het ideale van detachering dat wij, als tijdelijk personeel, zien wat nodig is binnen jouw bedrijf. We leveren hierdoor maatwerk: iedere organisatie heeft tenslotte andere behoeften en wensen!

 

Waarom via Vokus?

Voor klanten van Vokus bieden wij graag een totaaloplossing. Wat dit inhoudt, is dat wij proactief meedenken met de (onbekende) behoeften en wensen van een organisatie. Loopt mailverkeer chaotisch en vermoeiend? Regelen we met een (op maat) pakket van Office 365. Lopen de aansluitingen niet ‘helemaal lekker’? Dan bedenken wij een oplossing voor een goed en krachtig systeembeheer. Maak je jezelf zorgen over het feit dat cybercrime steeds slinkser wordt? Wij zijn er helemaal van op de hoogte en bouwen de beste security in. Kortom, wij bieden ICT detachering op maat!

Waar we goed in zijn

“We willen onszelf niet op de schouder kloppen, maar…”

We zijn ijzersterk in ‘meerwaarde’ bieden. Dit komt omdat we ervaring hebben in verschillende branches waarbij we uitdagende vraagstukken voor de voeten kregen. Hierdoor kijken we vanuit verschillende perspectieven naar je vraagstuk, waardoor wij, al zeggen we het zelf, hoogwaardige ondersteuning bieden. Hieronder noemen we een paar voorbeelden waar wij diverse opdrachtgevers in ondersteun(d)en:

  • Projectlid IT-project binnen een zorginstelling;
  • projectmanager IT-project binnen diverse organisaties;
  • ondersteuning systeembeheer op locatie;
  • ondersteuning support-afdeling.