IT Scan

IT-scan om te zien hoe jouw digitale werkplek functioneert

Binnen jouw organisatie wil jij je zaken goed op orde hebben, zo ook voor het reilen en zeilen van de IT-omgeving. Maar tja, hoe beoordeel je nu of het ‘lekker functioneert’ en goed ingericht is? Het ontbreekt je aan specialistische kennis of tijd: lastig! Gelukkig helpen we hierbij graag verder. Met onze IT-scan analyseren we gratis en vrijblijvend de IT-omgeving van uw organisatie. Vervolgens brengen we een kort advies uit. De IT-scan passen we helemaal naar uw behoefte aan. Voorbeelden hiervan zijn advies over de Microsoft 365 omgeving en de beveiliging van uw IT-systemen. Kortom: met behulp van de IT-scan brengen we de kwetsbaarheden van jouw digitale werkplek in kaart en is het eenvoudig om direct te handelen.

Heb ik een IT scan nodig?

Een veilige en geoptimaliseerde IT-omgeving is voor iedere organisatie belangrijk om haar diensten/producten te kunnen leveren. Het kan zijn dat er net een nieuwe IT-omgeving ontwikkeld is en je wilt weten of deze veilig en efficiënt ingeregeld is, of dat je wilt kijken of de bestaande omgeving nog voldoet. Omdat wij het belangrijk vinden  dat jouw IT-omgeving goed ingericht is, bieden wij onze IT-scan gratis en vrijblijvend aan. 

Dit is hoe het werkt

U maakt het besluit om een IT-scan uit te voeren, check. En nu? Simpel. Via het onderstaande formulier meldt u zich aan voor de IT-scan. Vervolgens neemt één van onze experts contact met u op. We stellen de daadwerkelijke behoefte vast en plannen vervolgens een IT-scan in. De IT-scan voeren we uit en daarna ontvangt u een kort advies met alle bevindingen. Het enige wat er nu te doen staat, is de eventuele veranderingen doorvoeren.

IT scan