Microsoft 365

In de cloud werken met een Office abonnement

Met Microsoft 365 werk je in de cloud. Hiermee werk je makkelijk en snel digitaal. Denk hierbij aan videobellen in Teams met je collega op kantoor, documenten opslaan en delen op SharePoint of OneDrive met je team of even snel notules maken in Word. Wij helpen organisaties met het selecteren van het beste Microsoft 365 Office abonnement en de implementatie hiervan. Al deze mogelijkheden leggen we je hieronder uit. 

Microsoft 365 office abonnement

Apps

Achterstallige updates, allerlei apparaten die u telkens opnieuw instelt: het is niet bij te houden! Het Device Management platform neemt al deze Tech-rompslomp uit handen. Zo krijgt elk apparaat dezelfde instellingen met de nodige beveiliging en updates: dit is allemaal centraal in te zien. Onder de mogelijkheden van het platform valt bijvoorbeeld ook het uitrollen van een softwarepakket over alle computers. En als het apparaat verloren is door bijvoorbeeld diefstal, is het altijd mogelijk om het apparaat te blokkeren of resetten op afstand. Wel zo veilig.

Verschillende licenties

Microsoft 365 Business is er voor de zakelijke markt tot 300 gebruikers. Alle services die Microsoft 365 Business biedt, is in de praktijk ruim voldoende om al jouw gewenste werk binnen de organisatie uit te voeren. De licentie bevat een bepaalde, simpele basis die je naar wens uitbreidt. We spreken hier praktisch gezien over twee verschillen. 

Bij licentie ‘A’, zo noemen we het voor het gemak, heb je geen recht tot het installeren van Excel, outlook en Word. Bij licentie ‘B’ is dit wel, maar ontbreekt er extra security. Belangrijk om te weten is dat de ene licentie niet beter is dan de ander. Het gaat er vooral om dat de licentie aansluit bij jouw wensen. En dat betekent ook dat je bijvoorbeeld licenties combineert met extra services. Hiermee haal je altijd het maximale uit Microsoft 365 Business

Enterprise

Naast Microsoft 365 Bussiness is er ook het pakket ‘Enterprise’. Hierbij zijn de licenties niet afhankelijk van een aantal medewerkers. Daarnaast is het voordeel dat je wellicht met het Enterprise pakket goedkoper uit bent. Je kiest namelijk voor bepaalde, gekoppelde licenties. Let wel op: het is belangrijk om de juiste licenties te kiezen voor de services waarmee jij werk wil verrichten.

Power BI data visualisatie

Rapportages bundelen

Rapporteren is vaak nodig om bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Hiervoor is een platform waar je alles bundelt wel zo makkelijk. Binnen Microsoft 365 heet dit ‘PowerBi’. Je koppelt hier verschillende datastromen aan de tenant of gebruikt de geïntegreerde services om eenvoudig rapportages te maken.

Automatiseren

Een e-mail bijlagen automatisch opslaan, een formulier reactie via de e-mail verzenden of ander werk automatiseren en uit handen nemen? Met Power Automate van Microsoft 365 is het zonder ingewikkelde code mogelijk om werk te automatiseren.

Informatiesysteem

Zoek je één omgeving voor al je documenten, informatie en communicatie? SharePoint is dé plek! Dit is een centraal platform waar alle projecten samenkomen. Het staat in direct contact met je mail en documenten, is makkelijk op te zetten en niet geheel onbelangrijk: easy to understand. 

Data flow Power Automate