Vokus

Netwerken

Zakelijk WiFi, internet of toch netwerk?

Het netwerk, internetten, WiFi: over het algemeen zien de meeste mensen dit als overkoepelende termen. Maar binnen het ICT-vakgebied zien wij het als grote verschillen! Wij spreken bijvoorbeeld over interne en externe netwerken. Denk hierbij aan netwerken van gebouwen aan elkaar koppelen of intern alle apparatuur verbinden. Samen kijken we hoe we het beste resultaat halen voor kantoor of thuis, zonder allerlei overbodige middelen in te zetten.

Zakelijk wifi

Vokus als provider

Internetverbinding aanvragen? Dat kan! Wij zijn namelijk onder andere partner van KPN en Solcon. Dit is prettig, want hierdoor is het aanbod voor internetverbinding breed. Naast glasvezel is er ook keuze uit VDSL. VDSL gebruikt het oude kopernetwerk dat al een aantal decennia in de grond ligt. Daarnaast is het op veel meer plaatsen in Nederland beschikbaar. Bij de aanvraag zorgen wij voor de aansluiting, het beheer en support.

Netwerk uitbreiden

Hoe groter een netwerk wordt, hoe sneller ontregeling ontstaat. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je twee bedrijfsgebouwen voorziet van hetzelfde netwerk. Door vooraf met ons een plan te maken, is het netwerk goed schaalbaar en voorkom je ontregeling!

Zakelijk WiFi

Wi-Fi: we kunnen niet meer zonder. Des te frustrerender als de Wi-Fi wegvalt of niet aanwezig is… Dit soort problemen voorkomen we graag voor je. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de Wi-Fi op het juiste kanaal uit te zenden en dat de connectie klopt. Daarnaast is het nodig om apparatuur op en juiste manier in te stellen en te centraliseren. Daarmee helpen we je graag verder!