Systeembeheer

ICT systeembeheerder nodig?

Focussen op je eigen bedrijfsvoering zonder te veel externe rompslomp: dat is efficiënt werken! Het (voor een deel) uitbesteden van het systeembeheer, is hierbij een uitkomst. Doordat wij veel werkervaring hebben bij verschillende organisaties, is het vaak mogelijk om binnen dit gebied mee te draaien binnen uw organisatie. 

ICT systeembeheerder

ICT systeembeheerder

Het updaten van services en apparatuur is noodzakelijk om alles ‘draaiende te houden’. Daar komt vaak van alles bij kijken zoals het beheren van nieuwe medewerkers, het wijzigen van procedures, het oplossen van een error in het systeem en zo verder. Wij nemen dit extra werk graag uit handen.

Diensten

Benieuwd naar onze systeembeheer diensten? Hieronder volgt een lijst.

 

 

  • Werkplekbeheer
  • netwerkbeheer
  • serverbeheer
  • back-up beheer
  • Wifi-beheer
  • en security beheer!


Staat er iets tussen waar hulp bij nodig is? Neem dan vooral contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Security

Veiligheid staat bij ons ten alle tijden voorop: we nemen het in elke stap van het proces mee.  Wij richten ons op de security van alle systemen. Door dit standaard mee te nemen in elk proces, ben je in de basis al goed beveiligd. Graag nog extra maatregelen nemen voor nog meer zekerheid? Vraag ons dan om de mogelijkheden.

Plan maken Martijn Bouw

Even sparren?

Misschien lopen de dagelijkse zaken nog wat stroef. Zoals bijvoorbeeld het handmatig invoeren van werknemersuren wat veel tijd kost. In dit soort gevallen denken wij graag met u mee als sparringspartner. Vaak is het prettig om even een andere denkwijze te horen wat leidt tot nieuwe inzichten.

Planning en optimalisatie

Toe aan een nieuw systeem, functioneert het huidige systeem niet meer lekker of het beheer en werk simpelweg eenvoudigen? Ook dan brainstormen we graag met u mee. Samen nemen we huidige de processen en systemen door en maken aan de hand daarvan een plan voor de toekomst. Naast het plannen, projecten managen en meedenken is het vaak ook mogelijk om ons mee te laten werken.

ICT-Planning